Gedegen partner in bouwwerk

Bouwbedrijf Van Eckeveld is een ondernemend en innoverend bouwbedrijf.
Vanuit Kootwijkerbroek, in het midden van het land, bedienen wij onze klanten in geheel Nederland en indien gewenst zelfs over de landgrenzen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw tweede woning in het buitenland of vakantiewoningen.
 
Kenmerkend voor Bouwbedrijf Van Eckeveld zijn de korte bouwtijden, scherpe prijzen en doordachte adviezen. Door mee te denken en snel te handelen nemen wij u alle zorg uit handen en beperken wij de bouwtijd zo veel als mogelijk. Samen streven naar een scherpe prijs is onze uitdaging. Altijd weer lukt het ons de meest optimale kwaliteit te handhaven. Wij hebben passie voor ons werk en zien het als onze missie om zo veel mogelijk duurzame en ecologische materialen te verwerken die het minst schadelijk of zelfs voordeling zijn voor het milieu.

Bouwbedrijf Van Eckeveld biedt een ruime keuze uit dakkapellen, deuren, ramen, dakramen en prefab elementen. Met name de prefab elementen die worden geproduceerd in onze productieruimte zijn uniek. Dit stelt ons in staat ongeacht de weersomstandigheden door te bouwen. Daarnaast heeft u minimale last van de bouw, aangezien wij alles voorbereiden in de productiehal. In no-time plaatsen wij de elementen op locatie. Vaak is de bouw al binnen enkele dagen wind- en waterdicht.
 
Aanbouw realiseren? Verbouwen of nieuw bouwen? Of het nu utiliteitsbouw of woningbouw, kerk of kantoor, winkel of landhuis betreft. Voor elke sector biedt Van Eckeveld dé oplossing. Neem direct contact op voor meer informatie.

Contact

Bouwbedrijf Van Eckeveld
Postadres:
Wipmolenstraat 1
3774 CX  Kootwijkerbroek

T    0342-74 52 44
E    info@bouwbedrijfvaneckeveld.nl
W   www.bouwbedrijfvaneckeveld.nl