Verbouw

Toe aan een andere badkamer of nieuw toilet? Of wellicht op zoek naar een andere keuken of meer woonruimte creëren? Aanbouwen, dakkapellen, dakramen, (terras)deuren, enzovoort. Met Bouwbedrijf Van Eckeveld creëert u extra woongenot zonder zorgen.

Weten waar u aan toe bent? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Van Eckeveld. Even duidelijk als onze offerte is onze aanpak. Door snel en netjes te werken proberen wij hinder bij de verbouwing te voorkomen. Ons bedrijf is flexibel, desnoods werken wij op aangepaste tijden. Indien nodig maken wij alles prefab gereed in onze productiehal. In no-time is het werk op uw locatie gereed. Wij hebben een enorme keuze aan deuren, ramen, kozijnen, dakramen, tuin- en terrasdeuren, lamberiseringen, sanitair, e.d. Wij adviseren u graag!

Bouwbedrijf Van Eckeveld neemt het complete werk uit handen. Sloopwerk, constructies, metselwerk, timmerwerk, afwerking etc. U kunt er voor kiezen om casco op te laten leveren en de afwerking zoals schilderen, wandbekleding, vloerbekleding, e.d. zelf te doen. Maar u mag het ook aan ons over laten. Samen geven we invulling aan uw wensen en werken we naar een tevreden eindresultaat.

Wij adviseren u graag. Wij werken door heel Nederland! Vraag vrijblijvend een offerte aan! Klik hier om contact op te nemen.

Contact

Bouwbedrijf Van Eckeveld
Postadres:
Wipmolenstraat 1
3774 CX  Kootwijkerbroek

T    0342-74 52 44
E    info@bouwbedrijfvaneckeveld.nl
W   www.bouwbedrijfvaneckeveld.nl